Referencer

Boligfællesskabet Sjællandsk Muld - Lykkebjerg isolering

Nviro leverer biobaserede isoleringsløsninger til nyt boligfællesskab på Sjælland, hvor mere klimavenlige løsninger er i fokus.

Boligfællesskabet Sjællandsk Muld i Hvalsø opfører en lille landsby på 35 boliger med fælleshus og fællesfaciliteter. Byggeriet opføres som lavenergihuse med naturlige byggematerialer, og det indebærer naturligvis også biobaseret isolering. Til det spændende projekt har vi derfor leveret dampbremse og undertagsdug, hvortil vores dygtige isolatør Lykkebjerg har isoleret vægelementerne med ISOCELL celluloseisolering direkte på byggepladsen, mens tagelementerne er isoleret i Enemærke & Petersen a/s‘ produktion.

Vi takker E&P for det gode samarbejde og muligheden for at levere vores byggesystemer til projektet og ser frem til at se det endelige resultat af det ambitiøse boligfællesskab!

Tak til EFFEKT for lån af visualisering 📸

Bofællesskabet Fridlev - A-Z Isolering

Bæredygtigt bofællesskab på Sjælland er isoleret med Nviros biobaserede isoleringsløsninger.

Hos Nviro har vi set frem til det færdige resultat af bofællesskabet Fridlev uden for Hvalsø, der er blevet opført med fokus på miljøvenlige og naturlige byggematerialer.

Boligerne er blevet bygget som lavenergihuse, der blandt andet har varmebehandlet træfacader, egne solceller og organisk isolering. Det indebærer blandt andet isolering af lofter og ydervægge med Nviros ISOCELL celluloseisolering og Hunton Nativo® træfiberisoleringsbatt.

Vores dygtige isolatør A-Z Isolering har stået for selve isoleringsarbejdet, og de biobaserede isoleringsløsninger har været med til at sikre, at bofællesskabet har fået et byggeri med et lavt klimaaftryk og binding af CO2 i byggeriets samlede levetid.

Et spændende projekt, vi er glade for at have været en del af!

Croissant-huset - Papiruld Nordsjælland

Vi har løbende mange spændende byggeprojekter sammen med vores isolatører, men nogle skiller sig alligevel lidt mere ud. Et af dem er Croissant-huset, som er et etplans hus til Jens og Rebecca Frederiksen og deres to små døtre. Foruden at være et unikt hjem forvandles huset om dagen til en børnehave og vuggestue, som Rebecca driver og passer.

Huset er inspireret af en fuglerede og tager udgangspunkt i at bygge rede for familien. Huset har en hævet profil, der giver naturen frit spil, og selve grundplanen er formet efter en oval, hvor ryggen er lukket mod nord og åben mod syd med glas – deraf kom også navnet Croissant-huset.

For både at imødekomme husets unikke æstetik og samtidig have et lavt CO2-aftryk isoleres bygningen med Hunton træfiberisolering, og der er ligeledes brugt Hunton undertag i tagkonstruktionen og dampbremse.

Vi glæder os til at se det færdige Croissant-hus!

Hundige Strandby - Vestergaard Nielsen

Ny daginstitution har fokus på sundt indeklima.

Hundige Strandby kan inden længe se frem til en ny privat daginstitution med plads til 120 børn. Daginstitutionen bliver opført af ejendomsvirksomheden Nrep og skal drives af KLAX, som vil sætte fokus på læring og børnenes udvikling.

Institutionens 1.000 kvadratmeter er isoleret med træfiberisolering fra Nviro. Isoleringen er leveret gennem XL-BYG Øbro i Greve og er indblæst af Vestergaard Nielsen A/S.

Vi vil gerne takke dem begge for et godt samarbejde, og så håber vi, at børnene og personalet bliver glade for det gode indeklima, som træfiberisoleringen medfører 🤗

Du kan læse mere om projektet her 👇
https://lnkd.in/er2T_Tvc

"Indfaldet" - Sjællands Totalentreprise ApS

Projektet ’Indfaldet’ består af 50 ejerboliger i den kreative bydel Musicon i Roskilde, som er opført af JORTON A/S.

Nviro har leveret isolering til boligernes facader og har i alt indblæst 4.000 kvadratmeter med Isocell celluloseisolering i 300 millimeters tykkelse med hjælp fra vores dygtige isolatør Sjællands Totalentreprise ApS.

Det er en superflot bydel, og vi er stolte af, at Indfaldets huse nu kan nyde Isocells gode isolerende egenskaber.