Kvalitetssikring

Kvalitetssikring hele vejen

Som en del af ISOLATØRERNE så har alle PROFESSIONELLE og PROJEKT isolatører kvalitetssikrings systemet Inspectly til rådighed, hvor det er muligt at skræddersy kvalitetssikringen til det enkelte projekt eller opgave. I kvalitetssikringen vil produktet der er blevet isoleret med fremgå, og som oftest vil der også være en beskrivelse af opgavetypen, samt den nødvendige dokumentation omkring produktet vedlagt. 

Kvalitetssikring til projekter

Kvalitetssikringen tilpasses og skræddersys individuelt til hvert projekt i overensstemmelse med de specificerede dokumentationskrav, der fremgår af udbudsmaterialet. Systemet muliggør indlægning af tegninger, hvorpå det er muligt at markere specifikke områder, såsom steder, hvor før- og efterbilleder er taget.

Denne rapport kan indgå som en del af projektets samlede kvalitetssikring.

Kvalitetssikring til erhvervssager og private opgaver

Typisk vil kvalitetssikringen indeholde visueller beviser på arbejdets tilstand før og efter udførslen, og angive det anvendte produkt, tykkelse og andre relevante detaljer. 

Kvalitetssikringen skal styrke tilliden til at opgaven er udført korrekt og i overensstemmelse med de krav og standarder opgaven kræver.