Altid klar til at tage en ny udfordring op Tømrerfirmaet Bent Lund A/S

Kvalitetsarbejde skal været en selvfølge her hos Tømrerfirmaet Bent Lund A/S.

Vi er et midtjysk tømrerfirma, som udfører alle former for isolering med Papiruld i Herning, Ikast, Kibæk, Brande, Skjern og resten af Midtjylland.

Tømrerfirmaet Bent Lund A/S blev grundlagt 1979 og består af et stærkt team bestående af kompetente og engagerede håndværkere.

Vi er selvfølgelig medlem af Dansk Håndværk – vores arbejde er ligeledes omfattet af Dansk Håndværks Garantiordning, som yder en ekstra sikkerhed og garanti for dig som kunde.

Vores tømrere har stor ekspertise inden for isolationsarbejdet, og foretager samlede isolationsløsninger som kan minimere varmeregningen betydeligt.

Som medlem af Dansk Håndværk er vi som håndværkere desuden forpligtede til at levere håndværksmæssigt kvalitetsarbejde samt at arbejde under god og redelig arbejdsskik. Dette har fra begyndelsen været en selvfølge her hos Tømrerfirmaet Bent Lund A/S.

Som PROJEKT isolatør står vi klar til at udføre små såvel som store projektbyggerier med et professionelt isolerings set up, og med udførselskapacitet klar til store opgaver.   

Kontakt Tømrerfirmaet Bent Lund A/S

Bukkærvej 5
6933 Kibæk

Telefon 40 85 71 93
Bent@bentlund.dk
https://www.bentlund.dk/
Facebook

CVR: 31258294

Mangler du et isoleringstjek, eller ønsker du en pris på en bestemt opgave er du velkommen til at kontakt os.