Specialister i efterisolering af boliger Calidi

Calidi er dit sikre valg, når du har en isoleringsopgave, der skal udføres. Vi er specialister i efterisolering af boliger; og vi er landsdækkende, så uanset, hvor du bor, kommer vi gerne ud til dig.

Vi stiller store krav til både vores medarbejdere og vores leverandører. Det sikrer dig et professionelt udført arbejde; og vores vision er er, at kun det allerbedste er godt nok til dig. Vores dygtige håndværkere gennemgår dit hus sammen med dig; og vi finder den bedste løsning til lige netop dig hus.

Det giver en masse fordele for dig som boligejer, at dit hus er godt isoleret: Komforten i huset bliver øget markant, du undgår træk og at skulle skrue op for varmen; det betyder, at der spares på varmeregningen. Du bruger altså mindre varme og gør dermed også noget godt for miljøet – samtidigt med, at din bolig får et bedre energimærke.

Du får et bedre indeklima året rundt, da isoleringen holder kulden ude om vinteren; og varmen ude om sommeren.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om din bolig er nok isoleret. Vi laver gerne et uforpligtende isoleringstjek og giver dig et godt uforpligtende tilbud.

Kontakt Calidi

Nyraad Hovedgade 46
4760 Vordingborg

Telefon 50 30 49 49
frederik@calidi.dk
https://calidi.dk/

CVR: 40191321

Mangler du et isoleringstjek, eller ønsker du en pris på en bestemt opgave er du velkommen til at kontakt os.